Back to Top

Politika piškotkov za kolesarsko društvo Velike Lašče

 

Kaj so piškotki ?

Kot je običajna praksa skoraj vseh spletnih mest, ta stran uporablja piškotke, ki so majhne datoteke, ki jih brskalnik samodejno prenese na računalnik, z namenom izbolšanja uporabniške izkušnje.

Na tej strani so opisane kakšne informacije o uporabnikih pridobiva to spletno mesto, kako ravna z temi informacijami in zakaj je včasih potrebno hraniti te informacije.

Z vami bomo tudi delili kako lahko preprečite shranjevanje teh piškotkov, kar pa ni priporočljivo, saj z tem onemogočite, da bi stran delovala točno tako kot je bila zastavljena.

 

Kako uporabljamo piškotke

Uporabljamo piškotke iz različnih razlogov, ki so opisani spodaj.

Na žalost v večini primerov, ni standardnih možnosti za onemogočanje piškotkov, ne da bi popolnoma onemogočili funkcionalnost, ki jih dodajajo na spletno mesto.

Priporočamo vam, da pustite vse piškotke vklopljene, če niste prepričani ali jih potrebujete ali ne.

 

Onemogočanje piškotkov

Uporabo piškotkov lahko preprečite tako, da prilagodite nastavitve v vašem brskalniku (glejte pomoč za brskalnik).

Zavedajte se, da onemogočanje piškotkov vpliva na funkcionalnost tega spletnega mesta in številnih drugih spletnih mest.

Onemogočanje piškotkov običajno povzroči onemogočanje nekaterih funkcij, ki jih spletna stran ponuja. Zato priporočamo, da ne onemogočite piškotkov.

 

Piškotki, ki jih uporabljamo

Obrazci, ki so povezani z shranjevanjem osebnih podatkov.

Ko pošljete podatke prek obrazca, se lahko piškotki aktivirajo in tako shranijo podatke o uporabniku za nadaljnjo korespondenco.

 

Piškotki tretjih oseb

V nekaterih posebnih primerih uporabljamo tudi piškotke, ki jih zagotavljajo zaupanje vredne stranke.

Stran uporablja Google Analytics, ki je ena od najbolj razširjenih in zaupanja vrednih rešitev za analitiko v spletu, saj nam pomaga razumeti kako uporabljate spletno mesto in kako izboljšati vašo izkušnjo.

Tej piškotki lahko spremljajo stvari, na primer koliko dolgo boste porabili na spletnem mestu, koliko uporabnikov dostopa trenutno do spletnega mesta, najbolj obiskano stran itd.

Več informacij o Google Analytics si lahko preberete na njihovi uradni strani.

 

Če imate še kakšno vprašanje ali bi radi še več informacij, nam lahko pošljete vprašanje prek sledečega elektronskega naslova

  • kdvlasce@gmail.com